Правопросвітницький захід для студентів Кіровоградського інституту розвитку людини

1 листопада головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській області на чолі з керівником Гуцулом В.В. провело правопросвітницький захід для студентів Кіровоградського інституту розвитку людини Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», які навчаються на юридичних спеціальностях.

Під час правового діалогу поспілкувалися зі студентами на найрізноманітніші теми: обговорили нюанси роботи в органах юстиції, презентували старт загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», розглянули методи ефективної боротьби з корупцією у вищих навчальних закладах, засоби протидії рейдерському захопленню майна та інші не менш важливі шляхи захисту прав.

Подібні зустрічі зі студентами є корисними і в практичному аспекті. У перспективі навесні старшокурсники зможуть долучитися до консультування громадян в інформаційних наметах, які діють на території Кропивницького, і завдяки цьому покращити власний рівень знань та практичних навичок.

Студенти зрозуміли, що позитивні зміни залежать від кожного з нас. Захист прав має бути повсякденною реальністю, а не утопією, а органи юстиції в цьому готові допомогти!