Участь Ганни Охоти і Віктора Козиря в роботі Української асоціації молоді

18 жовтня 2018 року за ініціативи відокремленого підрозділу ГО «УАС» у Кіровоградській області та за підтримки Управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницький відбулось регіональне обговорення Типового положення.

Обговорення проходило у стінах Міської ради та зібрало 20 делегатів органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів міста. Кіровоградський інститут розвитку людини представили Охота Ганна та Козирь Віктор.

Модератором самого процесу обговорення була Катерина Каширна, голова відокремленого підрозділу ГО «УАС» у Кіровоградській області, котра розповіла про саму організацію. А ознайомлювала з основними змінами у положенні Кузьмич Аліна, віце-президент з регіонального розвитку ГО «УАС». Після ознайомлення з основними змінами розпочався жвавий та насичений процес обговорення між делегатами органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів міста. Результатом спільної плідної праці стало створення документа із власними пропозиціями та правками Типового положення, котрий буде представлений на Всеукраїнському обговоренні у Міністерстві освіти і науки України 29 жовтня 2018 року.